دوستان عزیز خوشحال می شویم عکس و خاطرات خود را برای ما ارسال نمایید تا در وبلاگ با نام شما قرار گیرد « آخرین بروز رسانی وبلاگ 1392/09/01 »
کلاک كرج
ما آرزوي سلامتي و تندرستي براي شما داريم « آخرین بروز رسانی وبلاگ 1392/09/01 »

کلاک كرج
قالب وبلاگ
نويسندگان
استخاره آنلاین با قرآن کریم

آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بچه های کلاک و آدرس kalak.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





< !تصاوير تصادفي>
کد رایگان چت روم دنیا

برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید


دریافت كد گالری عكس در وب

جاذبه های گردشگری مذهبی آسارا

مسئول بقاع متبرکه اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کرج نیز در خصوص جاذبه های مذهبی آسارا به خبرنگار مهر گفت: 12 بقعه متبرکه در بخش آسارای کرج قرار دارد که این بقاع عبارتند از امامزاده های عبدالله و طاهر، جعفر، سلیمان، ابراهیم، حسین، محمد، عسگری، ابراهیم و محمدتقی، هاشم و هارون، رضی الدین و محی الدین، ابراهیم سپسهالار و حسن.

سعید عاملی ادامه داد: مرقد امامزادگان عبدالله و طاهر در کیلومتر 9 جاده کرج - چالوس و در روستای کندر قرار گرفته است. این آرامگاه، متعلق به دوره صفویه است و نه تنها گلزار شهدای منطقه که یکی از قبرستانهای روستا را نیز ایجاد کرده است. آستان امامزاده جعفر و روضه مبارکه سلیمان نیز در روستای ارنگه بزرگ قرار دارد که بنا بر عقیده اهالی، این دو امامزاده به همراه امامزاده ابراهیم هم دوره بوده اند. بارگاه امامزاده ابراهیم نیز در یکی از آبادیهای وسیع و پرجمعیت بخش آسارای کرج یعنی کلوان و در میان باغات گیلاس و آلبالو قرار دارد.


ادامه مطلب
[ شنبه 22 بهمن 1390برچسب:جاذبه های گردشگری مذهبی آسارا,آسارا, ] [ 1:55 ] [ حامد آزادواری ]

 سه باغ سیب مهرشهر، جهانشهر و کاخ شمس

کرج با انبوه درختان راست قامت و سرسبز خود در گذشته باغشهر نامیده می شده و هرچند که از آنهمه سرسبزی، اینک ،اندک میراثی مانده اما بازهم ظرفیت جذب گردشگر و معرفی به عنوان یک جاذبه طبیعی را داراست.
باغها و فضاهای سبز یک شهر امروزه به مثابه ریه های آن به شمار می روند و تلاش در حفظ و نگاهداری آنها یکی از مهمترین وظایف مردم و سازمانهای متولی این فضاها به شمار می رود.
گرایش ذاتی فطرت انسانها به طبیعت و نقش فضای سبز در سلامت روانی انسانها، اهمیت نگاهداری محیط زیست و توسعه پایدار و زیبایی شناسی شهری، ضرورت توجه به باغها و فضای سبز را بیش از پیش روشن می کند.
باغهای کرج نیز که در مواردی دارای آثار و قدمت تاریخی هستند از ارزش و توانمندی گردشگری به سزایی برخوردارند.
سه باغ سیب مهرشهر، جهانشهر و باغ کاخ شمس (مروارید) نیز میراثی از باغشهر کرج هستند که تا به امروز باقی مانده اند هرچند که در مقاطع زمانی گوناگون مورد بی مهری هایی قرار گرفته اند.
این باغها به رغم داشتن مالکان حقیقی و حقوقی جزء سرمایه های طبیعی شهر کرج محسوب می شوند و تنها سرمایه های زیست محیطی کرج هستند که باید اقدامهای لازم در زمینه جلوگیری از تخریب آنها به عمل آید.
باغهای کرج در طرح اصلاح طرح تفصیلی کرج شناسایی شده است و آنجایی که باغ است باید باغ باقی بماند.
باغ جهانشهر محدوده آن به وسعت حدود 70 هکتار تعیین شده و به عنوان اثر طبیعی ثبت ملی و حفظ شده است و عمده مالک این باغ نیز شهرداری کرج است.
باغ کاخ شمس (مروارید) : هم خود کاخ شمس و هم باغ آن ثبت ملی شده و کل محدوده باغ مروارید به عنوان حریم درجه یک کاخ ثبت شده و هیچگونه ساخت و سازی در آن انجام نمی شود.
باغ سیب مهرشهر را نیز برای ثبت در فهرست آثار ملی و طبیعی معرفی شده و به زودی ثبت ملی می شود.

[ دو شنبه 3 بهمن 1390برچسب:, ] [ 23:53 ] [ حامد آزادواری ]

جاذبه های گردشگری کرج/ قدیمی ترین سمپاش فلزی ایران در کرج 
اشیای قدیمی ، میراث هر کشوری به شمار می روند که علاوه بردارا بودن ارزش تاریخی خود اطلاعاتی از معماری، هنر و خلاقیت پیشینیان را به دست می دهد اما اگر این اشیا از سوی یک کشور خارجی هدیه شده باشد ارزش معنایی و نمادین پیدا می کند.
قدیمی ترین سمپاش فلزی ایران نیز که از سوی کشور روسیه به ایران اهدا شده و هم اکنون در موزه جانورشناسی کرج نگاهداری می شود نیز از همین دست اشیای قدیمی به شمار می رود.
این سمپاش می تواند حاکی از معناهای متفاوتی از اهمیت اقتصادی باغبانی و کشاورزی ایران برای روسیه تا رابطه تاریخی، اجتماعی، علمی و سیاسی ایران با این کشور، داشته باشد.
شاید هم این سمپاش اشاره ای دارد به پیشرفت علمی روسیه در مبارزه با حشرات و یا شاید هم جامعه مصرف زده ایران آن روزگار.
هرچه که باشد این سمپاش فلزی میراثی است از قدیم که برای بسیاری از علاقمندان به میراث، اشیای قدیمی و کارشناسان علم حشره شناسی و زراعت جالب و دیدنی است.
این سمپاش حدود یک متر ارتفاع دارد و با شکل و شمایل حشره کشهای امروزی تفاوت بسیاری دارد و بادیدن آن این تصور پیش می آید که چگونه از این شی سنگین برای سمپاشی استفاده می شده است.
اغلب حشره کشهای امروزی کوچک هستند و برای سمپاشی در مزارع بزرگ نیز از هواپیما یا ماشین آلات خاص استفاده می شود برخلاف این حشره کش که دستی و تلمبه ای است.
دکتر "علیرضا صبوری" ، رییس موزه جانورشناسی کرج دراین باره ا می گوید: اینگونه سمپاش ها امروزه دیگر از رده خارج شده اند و به جای آن از سمپاشهای مدرن از جمله سمپاشهای موتوری استفاده می شود.
به نظر می رسد این سمپاش قدیمی، پیشرفت علمی امروز را به رخ می کشد.
برروی این سمپاش این عبارت نوشته شده است:
برسم یادگاری به پیشرفتهای کامل در مبارزه با ملخ دریایی در ایران در سال 1308-1309 به آقای "جلال افشار" بانی حشره شناسی علمی زراعتی در ایران تقدیم شد.
از طرف متخصصین روسیه پرسخلوپک
به هرحال قدیمی ترین سمپاش فلزی ایران می تواند به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری کرج در موزه جانور شناسی مورد توجه مردم قرار گیرد.

[ دو شنبه 3 بهمن 1390برچسب:, ] [ 23:52 ] [ حامد آزادواری ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

لطفا جهت تكميل اطلاعات و اخبار هاي گذشه كلاك و نگهداري آنها با ما تماس بگيريد
موضوعات وب
< !آب و هوای کلاک >
آرشيو مطالب
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 30
بازدید ماه : 221
بازدید کل : 15045
تعداد مطالب : 61
تعداد نظرات : 22
تعداد آنلاین : 1

تبادل لینک

خرید بک لینک